Wij vertellen je over de laatste Fashion Trends

Fashion Trends

De persoonlijkste groothandel die er maar kan zijn!

Fashion is onze passie en wij zijn hier (bijna) elke dag met veel liefde mee bezig

Twee jonge ondernemers die ook nog eens man en vrouw zijn. Kevin is groot gebracht met de fashion en Chantal is van het gestructureerde en zo zijn wij een gouden duo. 

Fashion Trends is de persoonlijkste groothandel in Nederland


Zo proberen wij  2x per week weer een toffe trendy collectie uit voorraad leverbaar te hebben. Met veel plezier, aandacht en liefde maken wij leuke filmpjes en foto’s van de nieuwe collectie. Wij hebben Fashion items vanaf maat 38 tot maat 48.

Leuke tops, jurken, jeans verzin het maar, of je kan het bij ons vinden. En hebben we niet wat je zoekt, dan kunnen wij het altijd voor je laten maken. Productie is ook mogelijk bij ons. Hoe tof is het, om je eigen ontwerp te laten maken :)

Vraag naar de mogelijkheden.

Inkopen online, via What’s app of via een videocall, het is allemaal mogelijk.


Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwe fashion trends 2x per week?

Chantal en Kevin zijn een top stel. Ik ben maar een kleine ondernemer en koop maar heel klein in echt rijk worden ze niet van mij😜😜maar dat maakt voor hun niet uit. Altijd tijd voor een praatje. Ik koop alleen nog bij Fashion Trends in. Veel leuker en gezelliger dan in 020.
Sabrina
Sinds kort doen wij zaken met Fashion Trends. Wij vinden Fashion Trends een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen. Via Whatsapp houden ze ons op de hoogte van alle nieuwe kleding en hebben meestal genoeg op voorraad zodat je niet vaak misgrijpt. De adviezen zijn oprecht en goed. Ook is de gastvrijheid te voelen, zodra je over de drempel stapt. Kortom een fijn bedrijf om zaken mee te doen, voor nu en in de toekomst.
Bianca & Suzanne
Fashion Trends is een geweldige groothandel met super leuke spullen en altijd vaak leuke aanbiedingen! Deze mensen reageren altijd snel op je vraag of berichtje!!! En echte aanrader om leuk zaken  mee te doen voor je winkel!
Denise